Tietoa meistä

 

Eläinlääkärit

 

019_2759_pieniHannele Koivula, ELL

Olen valmistunut vuonna 2015 Helsingin yliopistosta Eläinlääketieteen lisensiaatiksi. Valmistumiseni jälkeen olen toiminut kunnaneläinlääkärin sijaisena Saarijärvellä, Raumalla ja Mynämäellä.  Erityisenä kiinnostuksen kohteena minulla ovat sisätaudit ja lisääntymistiede. Pidän monipuolisesta työnkuvasta ja sen vuoksi hoidan mielelläni niin pien- kuin suureläimiä.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi tyttöä, bordercollie Aasa ja maatiaiskissa Rölli. Vapaa-aika kuluu lasten kanssa touhutessa, luonnossa liikkuessa ja koiran kanssa treenatessa. Jos aikaa jää niin syvennyn mielelläni käsitöiden pariin.

Jatkokoulutuksia:

– Gastroenterologian jatkokurssi, Fennovet 12/2020

  – Eläinlääkäripäivät 2019, Helsinki

  – Eläinlääkäripäivät 2018, Helsinki

 – Fennovet, Hammaskurssi I, Halikko, 12-14.10.2018

 – Mikrobilääkkeiden vastuullinen käyttö eläinlääkinnässä, Tuusula 13-14.1.2018

 – Eläinlääkäripäivät, Helsinki 14-15.12.2017

 – WSAVA kongressi, Kööpenhamina 25.-28.9.2017

 – Pieneläinten neurologia, Aulanko 23.1.2016

 – Eläinlääkäripäivät, Helsinki 4.12.2015

 

019_2889_pieniHenna Aho, ELL

Valmistuin Eläinlääketieteen lisensiaatiksi toukokuussa vuonna 2021
Helsingin yliopistosta. Alunperin olen kotoisin Jyväskylän vierestä
Muuramesta. Silloin tällöin teen lyhyitä työpätkiä pieneläinklinikalla
Almavetissä, joka sijaitsee Jyväskylässä.
Olen tehnyt myös kunnaneläinlääkärin sijaisuuksia Sonkajärvellä,
Suonenjoella, Mynämäellä ja Raumalla.

Lisäksi päivystelen silloin tällöin
Rauman alueella kunnassa päivätöiden lisäksi, koska tykkään hoitaa myös
suureläimiä.
Erityisesti innostun kaikenlaisesta kirurgiasta. Hammashommia on ollut myös
mukavaa opetella Hannelen johdolla!
Olen juuri muuttanut Helsingistä Laitilaan ja perheeseeni kuuluu avomies,
kaksi shetlanninlammaskoiraa, kaksi norjalaista metsäkissaa ja suomenpystykorva. Vapaa-aikana harrastan shetlanninlammaskoirieni kanssa agilityä. Lisäksi tykkään lenkkeillä ja retkeillä koirieni kanssa luonnossa!

Jatkokoulutuksia

 – Almavet tähystyskoulutus 11/2021
 – Eläinlääkäripäivät 2021, Helsinki

 

Hoitajat

019_2784_pieniSanna Sukari, pieneläinhoitaja

Olen valmistunut vuonna 2008 oppisopimuksella pieneläinhoitajaksi Eläinlääkäripalvelu Know-Hau:sta Raumalta. Työssä siellä vierähtivät vuodet 2005-2010.

Eläintenhoidosta minulla on aiempaa työkokemusta myös tallityöstä sekä kunnaneläinlääkärin avustajana toimimisesta vastaanotolla ja suureläinkäynneillä.

Olen valmistunut tämän jälkeen lähihoitajaksi vuonna 2013 ja työskennellyt vanhusten asumispalveluyksikössä.

Perheeseen kuuluvat aviomies, kaksi poikaa sekä hevonen, labradorinnoutaja, kissa ja lampaita.

Harrastuksinani on koiran kanssa lenkkeily, puutarhan- ja hevostenhoito sekä raviurheilun seuraaminen. Ratsastus ja ajaminen ovat mukavaa vasta-painoa kiireiselle arjelle. 

Lisäksi olen aktiivisesti mukana kyläyhdistystoiminnassa. Haaveilen tulevaisuudessa myös koiraharrastuksen uudelleen käynnistämisestä kunhan aikaa on taas enemmän.

 

Tiia Suonpää, klinikkaeläinhoitaja

Opiskelin klinikkaeläinhoitajaksi oppisopimuksella VakkaVetissä ja tein näyttötutkinnon helmikuussa 2021.

Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni, joten olen aivan innoissani mahdollisuudesta opiskella niistä itselleni ammatti! Olen siis alanvaihtaja, aiempi urani sisältää mm. 11 vuotta nakkikiskan tätinä. Olen myös aikoinaan opiskellut hienopuusepän artesaanitutkintoa, ja kaikenlaiset käsityöt ja askartelut ovatkin mieluisaa puuhaa käsille ja luovalle mielelle.

Asun Raumalla vanhassa tunnelmallisessa talossa, perheeseeni kuuluvat miehen lisäksi espanjanvesikoira Masi ja maatiaiskissa Nemo.

 

019_2934_pieniKaisa Mäki-Arvela, klinikkaeläinhoitaja

Olen valmistunut pieneläinhoitajaksi 2013 Huittisten ammatti- ja
yrittäjäopistosta. Lisäksi olen valmistunut Urheilukoirahierojaksi 2016.
Oppisopimuskoulutuksen klinikkaeläinhoitajaksi aloitin keväällä 2021 täällä
VakkaVetissä ja valmistuin syyskuussa 2022.

Koirahierojan työssä olen kouluttautunut jatkuvasti lisää ja samaa intoa
oppia lisää löytyy myös klinikkaeläinhoitajan työhön.

Perheeseeni kuuluu tytär, mies ja 17 koiraa, porokoira, seisojaristeytys ja
siperianhuskyja. Koirien kanssa harrastamme valjakkourheilua ja lähes
kaikki vapaa-aika menee koirien kanssa touhuten.

 

019_2955_pieniLeena Liukkonen, klinikkaeläinhoitaja

Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi v. 2012 (ent.Amiedu, nyk.Taitotalo, Helsinki) ja siitä lähtien työskennellyt hoitajana. Klinikkatyön ohella olen työskennellyt myös eläintarvikeliikkeessä. Klinikkaeläinhoitajan työ vaatii jatkuvaa kouluttautumista ja olenkin vuosittain osallistunut lukuisiin erilaisiin koulutuksiin ja luentopäiviin.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme jo aikuista lasta. Lisäksi kotoa löytyy saksanpaimenkoira, kaksi paimensukuista suomenlapinkoiraa, pieni ja pippurinen rescuekoira ja 13-vuotias kuningaspyton.

Lähes kaiken vapaa-aikani vietän metsässä koirien kanssa. Patikoin, marjastan, sienestän ja ihailen luontoa kannon nokassa istuen. Kesällä telttailen ja riippumattoretkeilen. Harrastan myös aktiivisesti palveluskoiralajeja.

Olen kisannut tokossa ja mejässä, toiminut koetoimitsijana eri lajeissa, kouluttanut ja ohjannut koirakoita ja toiminut aktiivisesti koiraseuran hallituksessa.

Tällä hetkellä olen Paimensukuisen lapinkoiran seura ry:n  hallituksessa ja vastaan myös seuran aluekerhojen toiminnasta.

IMG_20220923_091326Päivi Väätäinen, klinikkaeläinhoitaja

Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi tammikuussa 2022 Kajaanin ammattiopistosta. Tein  suurimman osan harjoittelustani ja näyttöni täällä VakkaVetissä vuoden 2021 aikana. Olin myös kesätöissä useamman kuukauden vuonna 2021 helsingissä yliopistollisessa eläinsairaalassa.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja 5 koiraa. 3 australianpaimenkoiraa ja 2 amerikanakitaa. Kasvatan pienimuotoisesti aussieita.

Olen aktiivinen koiraharrastaja, kisaan tokossa ja rallytokossa, joiden ohessa tulee harrastettua muitakin lajeja koirien kanssa. Pidän myös paljon koirien kanssa vaeltamisesta, eritoten lapissa ja Pohjois-Norjassa.

 

1671176638581Saana Nuotila, klinikkaeläinhoitajaopiskelija

Valmistuin eläintenhoitajaksi kesäkuussa 2022 Paimion Liviasta. Nyt aloitin elokuussa 2022 klinikkaeläinhoitajan oppisopimuksen täällä VakkaVetissä.

Minulla on 4 koiraa: 2 perhoskoiraa, pitkäkarvainen collie ja lapinporokoira. Lisäksi minulla on 2 kissaa, ankkoja, kanoja, leijonaharjaspupuja ja muutama lammas. Kasvatan perhoskoiria pienimuotoisesti (vuodesta 2011).

Kotona pyörii myös avopuoliso ja alakouluikäinen poika. Vapaa-aika kuluu kotona eläinten kanssa. Harrastan myös koirien kanssa agilityä, rallytokoa ja tokoa. Nyt uusin mielenkiinnon aihe on paimennus, jota ajattelin alkaa tekemään porokoiran kanssa. Agilityn ohella toimin myös paikallisen koiraseuran kouluttajana ja rahastonhoitajana.