Tietoa meistä

Eläinlääkärit

Hannele Koivula, ELL

Olen valmistunut vuonna 2015 Helsingin yliopistosta Eläinlääketieteen lisensiaatiksi. Valmistumisensa jälkeen olen toiminut kunnaneläinlääkärin sijaisena Saarijärvellä, Raumalla ja Mynämäellä.  Erityisenä kiinnostuksen kohteena minulla ovat sisätaudit ja lisääntymistiede. Pidän monipuolisesta työnkuvasta ja sen vuoksi hoidan mielelläni niin pien- kuin suureläimiä.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi tyttöä, bordercollie Aasa ja maatiaiskissa Rölli. Vapaa-aika kuluu lasten kanssa touhutessa, luonnossa liikkuessa ja koiran kanssa treenatessa. Jos aikaa jää niin syvennyn mielelläni käsitöiden pariin.

Jatkokoulutuksia:

– Gastroenterologian jatkokurssi, Fennovet 12/2020

– Eläinlääkäripäivät 2019, Helsinki

– Eläinlääkäripäivät 2018, Helsinki

– Fennovet, Hammaskurssi I, Halikko, 12-14.10.2018

– Mikrobilääkkeiden vastuullinen käyttö eläinlääkinnässä, Tuusula 13-14.1.2018

– Eläinlääkäripäivät, Helsinki 14-15.12.2017

– WSAVA kongressi, Kööpenhamina 25.-28.9.2017

– Pieneläinten neurologia, Aulanko 23.1.2016

– Eläinlääkäripäivät, Helsinki 4.12.2015


Hoitajat

Sanna Sukari, pieneläinhoitaja

Olen valmistunut vuonna 2008 oppisopimuksella pieneläinhoitajaksi Eläinlääkäripalvelu Know-Hau: sta Raumalta. Työssä siellä vierähtivät vuodet 2005-2010.

Eläintenhoidosta minulla on aiempaa työkokemusta myös tallityöstä sekä kunnaneläinlääkärin avustajana toimimisesta vastaanotolla ja suureläinkäynneillä.

Olen valmistunut tämän jälkeen lähihoitajaksi vuonna 2013 ja työskennellyt vanhusten asumispalveluyksikössä.

Perheeseen kuuluvat aviomies, kaksi poikaa sekä labradorinnoutaja, kaksi kissaa, lampaita, kaneja ja hevonen.

Harrastuksinani on koiran kanssa lenkkeily, puutarhan- ja hevostenhoito sekä raviurheilun seuraaminen. Ratsastus ja ajaminen ovat mukavaa vasta-painoa kiireiselle arjelle. Olen mukana yhtenä omistajana myös nuoren ravihevosen omistajaporukassa, joten jännitettävää riittää uran ollessa aluillaan.

Lisäksi olen aktiivisesti mukana kyläyhdistystoiminnassa. Haaveilen tulevaisuudessa myös koiraharrastuksen uudelleen käynnistämisestä kunhan aikaa on taas enemmän.

Tiia Suonpää, klinikkaeläinhoitaja

Opiskelin klinikkaeläinhoitajaksi oppisopimuksella VakkaVetissä ja tein näyttötutkinnon helmikuussa 2021.

Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni, joten olen aivan innoissani mahdollisuudesta opiskella niistä itselleni ammatti! Olen siis alanvaihtaja, aiempi urani sisältää mm. 11 vuotta nakkikiskan tätinä. Olen myös aikoinaan opiskellut hienopuusepän artesaanitutkintoa, ja kaikenlaiset käsityöt ja askartelut ovatkin mieluisaa puuhaa käsille ja luovalle mielelle.

Asun Raumalla vanhassa tunnelmallisessa talossa, perheeseeni kuuluvat miehen lisäksi espanjanvesikoira Masi ja maatiaiskissa Nemo.

Kaisa Mäki-Arvela, hoitajaopiskelija

Kaisa aloitti meillä hoitajaopinnot keväällä 2021

Leena Liukkonen, klinikkaeläinhoitaja

Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi v. 2012 (ent.Amiedu, nyk.Taitotalo, Helsinki) ja työskennellyt hoitajana jo kohta 10 vuotta.

Klinikkatyön lisäksi työskentelen myös eläintarvikeliikkeessä.

Klinikkaeläinhoitajan työ vaatii jatkuvaa kouluttautumista ja olenkin vuosittain osallistunut lukuisiin erilaisiin koutuksiin ja luentopäiviin.

Olen myös Royal Canin-tuoteneuvoja sekä Hill’s-ravintokouluksen käynyt.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme jo aikuista lasta. Lisäksi kotoa löytyy kolme paimensukuista suomenlapinkoiraa, pieni ja pippurinen rescuekoira ja 12-vuotias kuningaspyton.

Lähes kaiken vapaa-aikani vietän metsässä lapinkoirien kanssa. Patikoin, marjastan, sienestän ja ihailen luontoa kannon nokassa istuen. Kesällä telttailen ja riippumattoretkeilen.

Olen myös kisannut tokossa ja mejässä, toiminut koetoimitsijana eri lajeissa, kouluttanut ja ohjannut koirakoita ja toiminut aktiivisesti koiraseuran hallituksessa.

Tällä hetkellä olen Paimensukuisen lapinkoiran seuran aluekerhon vetäjä.