Tietoa meistä

Eläinlääkärit

Hannele Koivula, ELL

Olen valmistunut vuonna 2015 Helsingin yliopistosta Eläinlääketieteen lisensiaatiksi. Valmistumisensa jälkeen olen toiminut kunnaneläinlääkärin sijaisena Saarijärvellä, Raumalla ja Mynämäellä.  Erityisenä kiinnostuksen kohteena minulla ovat sisätaudit ja lisääntymistiede. Pidän monipuolisesta työnkuvasta ja sen vuoksi hoidan mielelläni niin pien- kuin suureläimiä.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi tyttöä, bordercollie Aasa ja maatiaiskissa Rölli. Vapaa-aika kuluu lasten kanssa touhutessa, luonnossa liikkuessa ja koiran kanssa treenatessa. Jos aikaa jää niin syvennyn mielelläni käsitöiden pariin.

Jatkokoulutuksia:

– Gastroenterologian jatkokurssi, Fennovet 12/2020

– Eläinlääkäripäivät 2019, Helsinki

– Eläinlääkäripäivät 2018, Helsinki

– Fennovet, Hammaskurssi I, Halikko, 12-14.10.2018

– Mikrobilääkkeiden vastuullinen käyttö eläinlääkinnässä, Tuusula 13-14.1.2018

– Eläinlääkäripäivät, Helsinki 14-15.12.2017

– WSAVA kongressi, Kööpenhamina 25.-28.9.2017

– Pieneläinten neurologia, Aulanko 23.1.2016

– Eläinlääkäripäivät, Helsinki 4.12.2015


Hoitajat

Sanna Sukari, pieneläinhoitaja

Olen valmistunut vuonna 2008 oppisopimuksella pieneläinhoitajaksi Eläinlääkäripalvelu Know-Hau: sta Raumalta. Työssä siellä vierähtivät vuodet 2005-2010.

Eläintenhoidosta minulla on aiempaa työkokemusta myös tallityöstä sekä kunnaneläinlääkärin avustajana toimimisesta vastaanotolla ja suureläinkäynneillä.

Olen valmistunut tämän jälkeen lähihoitajaksi vuonna 2013 ja työskennellyt vanhusten asumispalveluyksikössä.

Perheeseen kuuluvat aviomies, kaksi poikaa sekä labradorinnoutaja, kaksi kissaa, poni ja hevosia.

Harrastuksinani onkin koiran kanssa lenkkeily, puutarhan- ja hevostenhoito sekä raviurheilun seuraaminen. Oman ravihevosen uran käynnistymistä odottelen jännityksellä.  Olen osakkaana myös erilaisissa ravihevoskimpoissa.

Lisäksi olen aktiivisesti mukana kyläyhdistystoiminnassa sekä jäsenenä avustajakoirayhdistyksen peesari-toiminnassa. Haaveilen tulevaisuudessa myös koiraharrastuksen uudelleen käynnistämisestä.

Tiia Suonpää, klinikkaeläinhoitaja

Aloitin oppisopimuskoulutuksen VakkaVetissä 12.8.2019, lähipäivät olen ollut koulunpenkillä Paimiossa. Tiia teki näyttötutkintonsa helmikuussa 2021.

Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni, joten olen aivan innoissani mahdollisuudesta opiskella niistä itselleni ammatti! Olen siis alanvaihtaja, aiempi urani sisältää mm. 11 vuotta nakkikiskan tätinä. Olen myös aikoinaan opiskellut hienopuusepän artesaanitutkintoa, ja kaikenlaiset käsityöt ja askartelut ovatkin mieluisaa puuhaa käsille ja luovalle mielelle.

Asun Raumalla vanhassa tunnelmallisessa talossa, perheeseeni kuuluvat miehen lisäksi yksivuotias espanjanvesikoira Masi, maatiaiskissa Nemo sekä maine coon -rouva Viivi.

Kaisa Mäki-Arvela, hoitajaopiskelija

Kaisa aloitti meillä hoitajaopinnot keväällä 2021