Nyt terapialaserhoitoa myös meiltä!

Terapialaseriin voit ajan varata toistaiseksi vain soittamalla ja eläimellä tulee olla eläinlääkärin lähete laserin tarpeesta. Jatkohoidossa olevat lemmikit voivat varata ajan suoraan hoitajalle.

Käytössämme on myös laserpassi, jolla joka kuudes kerta on ilmainen!

Tässä vielä lisätietoa käytössämme olevassa MLS-terapialaserista:

MLS-Laser tulee sanoista Multiwave Locked System. Se on kivuton ja turvallinen hoitomuoto kaikille lemmikeille.

Käytössämme on Italialainen ASA-Laserin valmistama Mphi Vet laite, joka on pidempään ollut käytössä Italiassa. Siinä yhdistyy perinteisen LLLT-laserin sekä korkea energisen laserin hyödyt. Tutkimustietoa MLS-laserin hyödyistä on jo paljon ja aktiivista tutkimusta tehdään jatkuvasti lisää.

MLS-Laserin hyödyt:

* lisää solujen aktiivisuutta ja uusiutumista (verisuonten uudiskasvu, lihassolujen, hermosolujen ja sidekudoksen uudelleenjärjestäytyminen vaurioissa)

* laajentaa veri- ja imusuonia ja lisää verenkiertoa

* vähentää kudosten turvotusta

* vähentää kipua ja tulehdusreaktiota

Mihin MLS-laseria voidaan käyttää?

* Haavojen hoito (traumaattiset, kirurgiset tai avohaavat, myös tulehtuneet haavat ja paiseet). Tarkoituksena on nopeuttaa haavan paranemista

* Kivun lievitys (akuutit tapaturmat, nivelkipu, selkäkipu, krooninen kipu nivelrikossa tms.) Voidaan lievittää kipua niin luu, nivel, jänne tai lihasperäisissä kiputiloissa.

* Hermostollisissa sairauksissa, mikäli on päätetty hoitaa potilasta konservatiivisesti eli ilman leikkausta (mäyräkoirahalvaus, muut takapään hermostolliset heikkoudet). Tarkoituksena on hoitaa kipua, selkäytimen turvotusta, lisätä hermojen uudelleenjärjestäytymistä.

Laserhoidosta ja sen tarpeesta päättää aina eläinlääkäri potilaan tutkimisen perusteella. Kaikkia vaivoja ei voida parantaa laserterapian avulla. Laserhoitoa ei voida antaa tiineille, kivesten alueella oleville vammoille tai kasvainsairauksista kärsiville lemmikeille.

(teksti: Eläinklinikka Palmu)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s